Referenties en aanbevelingen


"Super zo'n massage, eerst even wat doorspreken en zorgen dat je goed op je gemak voelt, alle aandacht voor wat je wil en wat je verwacht. Hij is netjes, vriendelijk en heeft alle respect.

Hij geeft echt een heerlijke massage en je merkt ook dat het recht uit zijn hart komt. Je voelt je echt weer helemaal lekker in je vel en goed ontspannen en je geniet daar zeker nog erg van na.

Een echte aanrader, zeker een keer doen zou ik zeggen! Bedankt voor de heerlijke massage en de goede aandacht en het warme welkom gevoel."

Marian H. - Waspik (NB)

---

"Voor het eerst sinds bijna een jaar zonder kramp geslapen!! Dankjewel Hans; de behandeling deed even pijn maar dat was 't dik waard!"

Trudy M. - Sarroux, Limousin, France

---

"Heerlijke massage, een aanrader en verhoudingsgewijs niet duur. Ik kom er altijd heerlijk ontspannen en voldaan vandaan. Het tintelt soms nog een week na.

Zijn handen voelen heel vertrouwd en hij is een warme persoonlijkheid."

Ellen G. - Rotterdam (ZH)

---

"Ik hoop dat meer mensen de weg naar jou weten te vinden. Ik beveel je van harte aan. De Access Bars had de eerste keer bij mij al groots effect.

Het bracht mij rust in het hoofd, maar ook meer bij mezelf, levenslustiger en daardoor daadkrachtiger. En dan heb ik het nog niet over de rugklachten die jij met je 'gouden" handen gereduceerd hebt. Ik ben heel blij met je!"

Xandra L. - Nijmegen (GLD)

---

"Ik kon mijn ringvinger niet meer buigen na een carpaaltunneloperatie en er zat ook geen kracht meer in die vinger. De chirurg zei dat ik hiermee maar moest leren leven.

Na 2 behandelingen van Hans kon ik mijn ringvinger weer buigen en kon ik er weer kracht mee zetten. Geweldig!"

Loek B, te Diemen (NH)

---

Gister een super kado gehad van Hans. Fijn om bij iemand te zijn waar je 100% jezelf kan zijn. Goede gesprekken met diepgang en een lach en een traan. Ik hou ervan. Vervolgens een behandeling. Hans als massage therapeut heeft veel in huis mooi om te zien en vooral voelen hoe hij dit alles combineert en afstemt op wat de persoon op de tafel nodig heeft. Combi van klassieke lomi hotstone tantra energetische massage voorafgaand een barssessie. Hoe kon ik me lijf voelen. Weerstand, pure weerstand tegen ontvangen en energie laten stromen. Goed om te voelen hoe trauma is opgeslagen in je lijf. Hoeveel blokkades dat veroorzaakt in spieren maar ook in energiesysteem. Hoe lang ik niet in de overlevingsstand sta. Hoeveel ik niet gegeven heb aan anderen omdat ik niet anders weet. Hoeveel schuld gevoel er niet in mijn systeem zit opgeslagen. Schuld van alle ellende die mij is overkomen. He... maar daar ben ik niet schuldig aan, er is geen schuld. Ja creator van je eigen leven maar geen schuldige. Weten was er al wel maar dit zat zo opgeslagen in mijn lijf. Blokkeert alles wat wil stromen. Gaf me het gevoel alles niet waard te zijn. Een slecht persoon te zijn. Evil van binnen. En dat mocht er gister allemaal uitkomen. Kon ik liefde laten stromen, genieten en ontvangen gewoon omdat ik het wel waard ben. Gewoon om het pure genieten. Dat dat mag. Niet omdat ik evil ben maar gewoon Mens. Wauw. Hoe alle ervaringen ingeslagen hebben op de persoon die je bent, hoeveel impact zo iets heeft kon ik gisteren pas echt voelen. Voelen. Dus ook voelen wat daar onder allemaal zit. Energie, Liefde, Licht zijn want hoeveel blokkades daarop lagen. Teveel. Puur vrouw zijn. Paar dagen ervoor had ik in een pashokje kleding staan passen, walgde gewoon van mezelf. Die buik is een volgevreten emotiebal waar zoveel trauma in zit. Kon mezelf niet aankijken in de spiegel en ben snel naar huis gegaan met een broek die niet lekker zit (alle broeken te strak dus die was echt nodig). Dankbaar dat ik dit alles los mag laten, lagen afpellen, traumas loslaten op weg naar een leven over leven in plaats van overleven. Hoe word het nog beter dan dit? en Hans.. dank je wel voor dit mooie kado love you!

Suzanne S. Hellevoetsluis (ZH)

---

"Ik ben via-via aan het adres van Hans gekomen. Ik liep al een paar jaar met erge pijnklachten aan mijn rechterduim. Vele dokters en specialisten bezocht en behandeld, nog steeds geen resultaat.

Van de handkliniek een brace voor mijn duim gekregen om maar geen pijn te hebben. Ook had ik geen geen kracht meer in mijn duim.

Hans heeft mij verschillende malen behandeld en oefeningen geadviseerd en de pijn is nu weg en ik heb weer kracht in mijn duim! En ik kan nu weer fietsen en remmen met mijn handrem! Heel blij!"

Wilma van D. - Heerhugowaard (NH)

---

"Zo'n 15 jaar vreselijke hoofdpijnen gehad. Via vriendin bij Hans terecht gekomen. Via o.a. voetreflexmassages heeft hij mij van mijn hoofdpijn af geholpen. Ik ben hem eeuwig dankbaar!"

A.A. te Zaandam (NH)

---

"Dit adres doorgekregen van mijn Personal Trainer en Coach. Dat was een goed advies. Hij heeft mij van mijn rugklachten afgeholpen!"

Carola T. - Amsterdam (NH)

---

"Deze behandeling met Access Counsiousness Bars energetische hoofdmassage was vele malen effectiever dan 3 jaar therapie en psycholoog."

Lucienne B.- Amsterdam (NH)

---

"Gouden handen heeft deze man! Rugpijn weg! En weer nieuwe energie! Aanrader!"

Bo. B. - Utrecht (UT)

---

"Prettige en sensuele man, werkt met gevoel en intu´tie. Voelt en vind alle pijnplekken en knopen en weet deze weg te werken. Daarna als herboren. Ook zijn ernergetische hoofdmassage Bars is top!"

Maria J.- Horst (L)

---

"Ik ga altijd voor de proefwerkweek een Bars sessie doen bij Hans, dan ben ik veel geconcentreerder, rustiger in mijn hoofd en haal ik hogere cijfers!"

Nadia J. (14jr) - Hoofddorp (NH)

---

"Ik heb zelf last van ADHD en ben een tijdje geleden voor het eerst langs geweest voor een massage. Na een aangenaam gesprek werd mij een BARS massage aangeraden. Hierbij werd er op verschillende punten contact gemaakt met mijn hoofd. Wat voelde ik me daarna rustig in mijn hoofd, heel ontspannen en helder. Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt. Ik kom geregeld terug voor de BARS!

M.J.de J. - Amsterdam (NH)

---

"Getting a massage at my dad's stand at the @gezondheidsbeurs! He offers Access Bars (energetic head massage), Hot Stone & Sport massages. In his practice he offers 18 kinds of massages. So lucky to have him as my private massage therapist I'm super proud and am happy that my personal training clients are experiencing the effects his magical hands as well Make sure to pay a visit the stand at the Gezondheidsbeurs Jaarbeurs Utrecht!"

Dymphy de J. - Duivendrecht (NH)