Wie ben ik?


 

Mijn naam is Hans de Jong en woon in Diemen Noord. Ik heb een massagepraktijk aan huis.

Ik ben een ervaren gediplomeerde Biodynamisch Massage Therapeut.

Naast deze opleiding heb ik talloze andere massageopleidingen en cursussen gevolgd.

Ook wissel ik regelmatig kennis uit met andere therapeuten, masseurs en masseuses om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden en uit te breiden.

Naast de massages die ik geef in mijn praktijk, geef ik ook regelmatig massageworkshops voor groepen, zoals bijv. de 8-handenmassage.

Ik vind het prettig om mensen te kunnen helpen met mijn massages en heb vaak wonderbaarlijke resultaten geboekt bij mensen die door de reguliere geneeskunde als "uitbehandeld" waren verklaard.

Ik heb geen contracten meer met verzekeraars, dus mijn behandelingen worden niet meer vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

Wil je meer informatie hebben of wil je een afspraak maken voor een sessie, neem dan contact met me op. Zie hiervoor onder menukeuze Contact.

We kunnen dan jouw wensen bekijken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we ook bepalen hoeveel sessies je nodig hebt. Want ieder persoon, iedere situatie is weer anders.

En het kan zijn dan soms 1 sessie voldoende is, maar het kan ook zijn dat er meerdere sessies nodig zijn.

Mijn electrische verstelbare massagetafel heeft verwarming op 2 standen.

Disclaimer::

Ik wil je erop attenderen dat in geval van ziekte altijd eerst een arts of specialist dient te worden geraadpleegd.

Ook medische behandeling of medicijngebruik mag niet worden gestopt zonder jouw eigen arts of specialist geraadpleegd te hebben. 

De behandelingen die worden gegeven zijn aanvulling op, geen vervanging voor medische en reguliere behandeling.